Rust, bossen en gastronomie in Willingen

4disa travel selectair Willingen Duitsland
 
Wij trokken naar het Duitse Sauerland, een prachtig gebied de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Hessen. Een ideale plek voor wie van rust, natuur en gastronomie houdt. De bossen, bergen en heuvels oefenen op ons een ware aantrekkingskracht uit.

 

4Disa Travel Condetta Willingen

Willingen

4Disa Travel Condetta Willingen

de “Mühlenkopfschanze”

Wij logeerden in het sympathieke Willingen, 380 km van Brussel en dus heus zo ver niet. Willingen is misschien bekender voor zijn wintersportmogelijkheden – met 16 km skipistes en de jaarlijkse wereldbeker schansspringen – maar ook in de zomer is het er zalig vertoeven.

In het hele gebied ontspringen verschillende rivieren, waarvan een aantal onderbroken worden door stuwmeren. Een tocht naar één van deze stuwmeren, de Möhnesee, de Biggesee, de Edersee en de Diemelsee, is op zich al de moeite waard.

 

Willingen_Mühlenkopfschanze

De Biggesee

Wij kozen we voor het “Flair Hotel Central”, en daar hebben we zeker geen spijt van gehad : zeer mooie en comfortabele kamers en een perfecte service. De keuken is zeer lekker en alles is altijd lekker vers. Het is bovendien goed gelegen in centrum van Willingen en op amper 5 à 10 min. wandelen van de talrijke bossen.

Kortom een super verblijf om van een zalige vakantie te genieten. Hier komen wij zeker terug. Met dank een 4Disa Travel voor de voortreffelijke service! 

Bert en Isabelle

Wil je hier meer over weten ? Neem dan gerust contact met ons op: