De Vlaamse Sofia Vandaele runt het Hilton Paris Opera hotel

4disa travel hilton parijs

 

DE VLAAMSE SOFIA VANDAELE RUNT HET HILTON PARIS OPERA HOTEL

Sofia Vandaele, afkomstig uit Roeselare en geboren met een passie voor service en gastvrijheid, is de Vlaamse manager het Hilton Paris Opera hotel, de top in de hotellerie.

 

SofiaMet meer dan 20 jaar ervaring in de hotellerie op zak, ruilde Sofia in 2007 België voor New York. Eerst stond ze aan het hoofd van prestigieuze hotelketens zoals W New York en The London NYC. Na twee jaar verliet ze New York om een stukje vergane glorie van de Franse hotellerie in Parijs nieuw leven in te blazen. Nu straalt de Hilton Paris Opera in een nieuw kleedje weer als vanouds. 

 

 

 

 

hilton parijs selectair reisagenten website2Het gebouw is geen koele, rechthoekige doos, maar een historisch pand dat 126 jaar geschiedenis herbergt. Het hotel Hilton Paris Opera is volledig hernieuwd en trots op zijn ontzagwekkende lobby, versierd met kroonluchters, beelden en zuilen van Schots graniet, een symbool van tijdloze elegantie in het hart van Parijs. Dit weelderige hotel bevindt zich  op slechts een kort treinritje van de zakenwijk La Défense en op een boogscheut van de toeristische attracties.

 

 

 

Paris HiltonDe kamers en suites, chique, stijlvol en comfortabel, zijn uitgerust met de meest eigentijdse voorzieningen (o.a. kosteloze wifi, USB charge points, verwarmde badkamervloer). In het restaurant Le Pain Quotidien kun je dagelijks terecht van 7 tot 22u. Voor cocktails, afternoon tea en hapjes de hele dag kun je dan weer terecht in Le Grand Salon, terwijl Le Petit Bar je dan weer opwacht in een meer intieme sfeer.
Shoppen doe je op wandelafstand in winkels van wereldklasse bij Galeries Lafayette en Le Printemps. Ook de Parijse attracties, waaronder de Opera Garnier en de Champs-Élysées zijn vlakbij. In de weinig vrije tijd die ze heeft, ontdekt Sofia graag wat op het cultuurprogramma staat in “la Ville lumière” of probeert ze samen met enkele vrienden de nieuwe Parijse bistronomie uit. Lekker en gezellig !

 

4 Disa Travel Tip:

Ideaal voor Valentijn: neem je geliefde mee naar Parijs, de stad van de liefde, en verblijf in het chique Hilton Paris Opera Hotel. Met Selectair 4Disa Travel krijg je bovendien een leuk extraatje: bij het boeken van een deluxe kamer krijg je gratis een upgrade naar een (grotere) executive kamer én gratis toegang tot de executive lounge.

 

Wil je hier meer over weten ? Neem dan gerust contact met ons op :

Bron: Sofia Vandaele | www.selectair.be | Travel magazine december 2015 | foto’s : Heikki Verdurme

 


Ook interessant voor jou :