De 6 populairste bestemmingen 2018

Selectair 4Disa Travel 2018
 
De rush voor de zomerboekingen 2018 is alweer zo goed als achter de rug.
Welke dit jaar de meest populaire bestemmingen en trends zijn, lees je hier.

4disa travel Isabelle

Isabelle Detremmerie
Zaakvoerder 4Disa Travel

 

4disa travel azoren1. De AZOREN
Heel wat klanten vragen ons om advies en inspiratie voor een zalige vakantie. Natuurlijk heeft elke klant een eigen smaak, voorkeur en wensen; daar hou ik uiteraard rekening mee. Maar als ik de Azoren suggereer, valt het me op dat deze bestemming op heel wat sympathie kan rekenen bij diverse soorten van klanten. Zowel natuurliefhebbers, wandelaars, zonnekloppers en andere levensgenieters, met of zonder kinderen, iedereen blijkt zijn gading te vinden op de Azoren. De rode draad is quality time, vermoed ik. Dan ben je op deze stressloze bestemming aan het goede adres. Met rechtstreekse vluchten te bereiken, op 4 uurtjes vliegen. Zelf ben ik ook fan, maar als je deze blog volgt, dan wist je dit wellicht al :-). Lees meer HIER.

 

Selectair 4Disa Travel Malta2. MALTA
Tot voor kort was Malta enkel gekend van op het Eurovisie Songfestival, maar de laatste jaren is daar verandering in gekomen. Ook op ons laatste Travel Event kon de presentatie over Malta op een opvallend grote interesse rekenen. Heeft dit ook te maken met het feit dat Valletta dit jaar de culturele hoofdstad van Europa is ? Wellicht wel. Zo komt deze prachtige eilandengroep en haar roemrijk historisch verleden prominent in beeld. Klanten die kiezen voor Malta houden van een stevige portie cultuur, de zuiderse keuken en uiteraard een heerlijke zonnetje. Bovendien vind je er een perfecte afwisseling tussen de binnenlandse rust en de gezellige drukte van Valletta. Meer info vind je HIER

 

 

Selectair 4Disa Travel Tanzania3. AFRIKA
Vorig jaar – 2017 – was een topjaar voor de Verenigde Staten en Canada, maar dit jaar kiezen onze klanten massaal voor Afrikaanse bestemmingen.  Komt het door de inspiratie die zij hebben opgedaan tijdens ons laatste Travel Event ? Daar werden de spots immers specifiek gericht op Zuid-Afrika en Namibië. Ook Tanzania blijft in combinatie met Zanzibar nog steeds erg in trek. Op onze website vind je ter inspiratie enkele voorbeeldreizen naar verschillende landen in Afrika. Lees ook de ervaringen van onze klanten op deze blog : Tanzania, Zanzibar, Zuid-Afrika (wijnroute).

 

 

Selectair 4Disa Travel Japan4. JAPAN
Nog een bestemming die in de picture werd gezet tijdens ons laatste Travel Event. Japan blijkt een bestemming te zijn waarvan veel klanten vinden dat je die eens in je leven moet gedaan hebben. Een totaal andere cultuur, andere eetgewoonten, andere levensstijl; op één of andere manier fascineert het ons en willen we er meer over weten. Daarenboven kennen we de Japanners als een gastvrij, vriendelijk en beleefd volk, zodat je je er als westerling snel op je gemak voelt en de drempel om voor dit land te kiezen vrij laag is. Meestal wordt er in groep gereisd, maar uiteraard kun je er ook individueel op uit. Als je ons contacteert, dan kunnen we voor jou de beste formule uitwerken. En wist je dat Tokyo zelfs reeds als 6-daagse citytrip wordt aangeboden ?   

 

Selectair 4Disa Travel Puglia5. ZUID-EUROPA – Beleefreizen
Deze trend is al enkele jaren geleden ingezet, maar blijft zich bevestigen : onze klanten willen kwaliteitsvolle vakanties, waarbij zij de bestemming een stuk kunnen beleven, het lokale leven even in zich kunnen opnemen door te observeren en met mate deel te nemen. Onze klanten willen iets zien en meemaken, getuige zijn, en hierover dan honderduit bijpraten bij een supergezellig diner. De herinnering aan deze vakanties blijven heel lang nazinderen. Landen die hiervoor het vaakst gekozen worden zijn o.a. Italië, Spanje, Griekenland en Kroatië. Enkele getuigenissen van klanten vind je ook op deze blog : Italië (De Meren van het Noorden, Puglia, Toscane), Griekenland (Chalkidiki, Santorini), Kroatië, Portugal (Alentejo), Spanje (Andalusië), Slovenië & Istrië

 

Selectair 4Disa Travel Cruise Venetië6. CRUISES
Iedereen blijkt er nu toch van overtuigd te zijn dat cruisen niet meer enkel voor welstellende senioren is en zeker niet voor kinderen. Dit imago hebben cruises de laatste jaren toch van zich af kunnen afwerpen. Deze stressloze vorm van reizen spreekt hoe langer hoe meer mensen aan, van alle leeftijden en met diverse budgetten. Cruisen is niet meer exclusief; iedereen kan het, vooral omdat kinderen tot 18 jaar in bepaalde gevallen helemaal gratis reizen. Veel klanten die voor het eerst cruisen, blijven cruisen en waarderen vooral het gemak om veel bestemmingen te zien zonder steeds met de koffers te moeten zeulen, het comfort en de excellente service.  Lees meer tips van een expert, voorbeeldreizen en ervaringen van onze klanten in de Noorse Fjorden of op de Volga.

 

Wil je hier meer over weten ? Neem dan gerust contact met ons op :

 

 

 


Ook interessant voor jou :