De 6 populairste bestemmingen 2017

4Disa Travel Condetta
 
Waar naar toe dit jaar ?
Wat zijn de meest gekozen bestemmingen van het moment ? 
4disa travel condetta Isabelle
We vroegen het aan Isabelle Detremmerie, Travel Designer, 
zaakvoerster van 4Disa Travel in De Pinte.

 

4Disa Travel Condetta Canada1. CANADA

Ze hebben behoorlijk wat reclame gemaakt, die Canadezen, om hun feestelijk jaar – in 2017 vieren ze hun 150 jaar bestaan – in de kijker te zetten. Zo zijn alle nationale parken (46 !) gratis toegankelijk. Dit trekt natuurlijk veel bezoekers aan, met als keerzijde van de medaille dat de prijzen pijlsnel aan het stijgen zijn. Dus tijdig boeken is de boodschap. Canada is ook ideaal voor een “fly & drive” en wordt vaak gekozen door mensen die Noord-Amerika al op die manier bezocht hebben.

4Disa Travel Condetta Spanje2. SPANJE en de CANARISCHE EILANDEN

Zonzeker en veilig. Spanje blijft een traditionele trekpleister voor vele Belgen. En terecht : je vindt er een combinatie van cultuur en natuur, een schitterende gastronomie, en dit alles aan zeer redelijke prijzen (althans in het Spaanse vasteland). Lees meer over Andalusië, LanzaroteMalaga, Valencia.

4Disa Travel Condetta Portugal3. PORTUGAL en de AZOREN

Een andere bestemming in opkomst is Portugal, samen met de vaak vergeten eilandengroep, de Azoren. Ideaal voor mensen die houden van ‘easy travelling’ : autootje huren, chillen en zich laten verrassen.  Of het nu door de Douro-vallei is, door het prachtige Alentejo of op de Azorische eilanden, hier vind je een ideale combinatie van natuur, cultuur en rust, met een zeer correcte prijs-kwaliteit verhouding. Lees meer over Lissabon, de Azoren.

4Disa Travel Condette Kaapverdische Eilanden4. KAAPVERDISCHE EILANDEN

Als alternatief op Egypte kiezen veel mensen nu voor de Kaapverdische eilanden. De zon is er zeker van de partij, net zoals heel wat exclusieve hotels. Mensen die toe zijn aan een rustvakantie met zon en zee worden hier op hun wenken bediend. Lees meer over Cabo Verde.

4Disa Travel Condetta Griekenland5. GRIEKENLAND

De Griekse eilanden doen het nog altijd goed, maar we merken dat het Griekse vasteland nu ook aan een opmars bezig is. Dat is niet te verwonderen, want hier vind je zowat alles wat een levensgenieter nodig heeft : zon, natuur, cultuur, schitterende hotels met uitstekende service, en lekker eten. Lees meer over Chalkidiki, Santorini.

4Disa Travel Condetta Kroatië6. KROATIË

De ontdekking van de voorbije jaren wordt steeds maar populairder. En dat merk je meteen aan de prijzen die fel aan het stijgen zijn. Het is dan ook een prima bestemming : niet ver (kun je met de auto doen), schitterende natuur, een gastvrije bevolking en zeer mooie steden (o.a. Zadar, Zagreb, Split, Dubrovnik). Lees meer over Kroatië.

 

 

Wil je hier meer over weten ? Neem dan gerust contact met ons op:

CTA knop


Ook interessant voor jou :