Vind jouw perfecte cruise, met Kim Verburgh.

4disa travel condetta thalassa cruise
KIM VERBURGH is een echte cruise specialiste. Haar reispaspoort telt meer dan 100 cruises en zij is verantwoordelijk voor  Marketing en Cruise Development bij Selectair Thalassa reizen. Redenen genoeg om haar met deze ervaring een echte experte te noemen. Tijdens ons gesprek vertelt ze enthousiast over haar mooiste cruise-ervaringen.

 

“De combinatie van prachtige natuur van de Noorse fjorden en de luxe aan boord van de Queen Victoria. We voeren met het schip van de traditionele Britse rederij Cunard, door de torenhoge bergen naar kleine aanleghavens. Plots voel je je zelfs aan boord van zo’n gigantisch schip toch heel klein. Cunard heeft bovendien ook een zeer speciale sfeer, je reist mee aan boord van een icoon in de geschiedenis en dat voel je echt. Ik zou mezelf zo terug willen transporteren naar de 4 o’clock teatime waarbij de obers met witte handschoenen en zilveren dienbladen traditionele English High Tea & scones komen rond brengen. Dat is een ervaring die me nog lang bij zal blijven.”

“Mijn hartje gaat nog steeds het meest uit naar de prachtige natuur van de Noorse fjorden!”

 

celebrityEXT

Celebrity Equinox

“Een ander absoluut hoogtepunt was de cruise in Centraal-Amerika met Celebrity Equinox. Colombia, Belize, Panama. Stuk voor stuk prachtige & avontuurlijke bestemmingen. Zo ging ik snorkelen aan een scheepswrak in de Kaaimaneilanden, zag ik luiaards, aapjes & gifkikkers in Panama, trokken we door de jungle van Belize, voeren we met boeien door de grotten en dronken we na een zipline-avontuur in het oerwoud lokale rum uit een kokosnoot. ’s Avonds, moe maar voldaan, geniet je dan aan boord opnieuw van een mooie show, een lekker diner of een momentje in de jacuzzi om alle indrukken te laten nazinderen.”

“Maar het hoeft niet steeds zo ver te zijn. Ik zou ook een cruise langs de Adriatische kust & Griekse eilanden zo opnieuw doen (en ja, zelfs al zou het voor de zevende keer zijn!). De ondergaande zon bij het uitvaren van Kroatië blijft voor mij keer op keer genieten. En rondslenteren in de witte dorpjes met blauwe deuren en ramen, tussen kleine winkeltjes en charmante Griekse cafeetjes en het zien van katten die liggen te bakken in de zon… Zeg nu zelf, is dat niet puur vakantiegevoel ?”

 

4 Disa travel condette thallasa cruise

Doorheen de Douro vallei

 
“Wat er nog op mijn verlanglijstje staat ? Ik zou heel graag een expeditiecruise naar de Galapagos-eilanden doen voor de unieke fauna & flora. Daarnaast ook een Alaska cruise- & landtour voor de overweldigende natuur. En vanuit Australië per expeditiecruise naar de desolate eilanden en lokale stammen van Melanesië & Micronesië.”

“Maar ik kijk er ook enorm naar uit om dit jaar per riviercruise de Douro te ontdekken. Keer op keer hoor ik van tal van mensen dat dat één van de mooiste bestemmingen is in Europa. Dus ik ben benieuwd !”

 

 

 

4Disa travel Condetta Thalassa cruises

Kim Verburgh

Enkele tips van Kim:

  • Kies op grote schepen steeds een kajuit op een dek tussen twee passagiersdekken; dit is steeds de meest rustige locatie op het schip.
  • Wil je niet met het vliegtuig reizen? Kies dan voor een vertrek vanuit Amsterdam, Rotterdam of Marseille. Deze havens zijn allemaal zeer snel en eenvoudig te bereiken per trein.
  • Probeer zeker eens een riviercruise! De beleving is helemaal anders dan een traditionele zeecruise, maar je beleeft een uiterst veilige & rustige vakantie, vaak dichter bij huis dan de zeecruises.

And last but not least…

  • Laat je door de mensen van 4Disa Travel in De Pinte zeker bijstaan in je keuze! Er zijn tientallen rederijen met elk hun eigen karakter, hun eigen sfeer en hun eigen publiek. Het is dan ook echt van belang dat je een rederij & schip kiest die past bij jou en jouw wensen. Vertel hen wat je verwacht van je cruise, wat je budget is, stel al je vragen en bekijk samen met hen wat het best bij jouw past. Wij willen namelijk, net als jou, dat je de ultieme cruisevakantie beleeft & geniet van de reis waar je elke dag van droomt !

 

Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op :


Ook interessant voor jou : 


asteria6 ponant1
cg-v-balcony-3029_orig-thalassa cruises thalassacruises2
thalassacruises3
cunard fjorden website FJORDS2 RF_Gallery_Img_938x619_Signature_Suite celecbritycruiseswebsite