B&B BALLINDERRY GUEST HOUSE

Er zijn zo van die plekjes die je liefst geheim zou willen houden. B&B Ballinderry Guest House in Robertson is er zo eentje.

 

 

Reeds méér dan tien jaar baat een Belgisch koppel Hilde en Luc deze prachtige B&B uit. Ze ruilden Lokeren voor de prachtige natuur van het Zuid-Afrikaanse Robertson en ontvangen hun gasten met gulle gastvrijheid in een schitterende villa.

Midden in het hartje van de Zuid-Afrikaanse wijnstreek is deze B&B dé perfecte uitvalsbasis om Kaapstad, de Kaapprovincie en de Route 62 te verkennen, terwijl Hilde je verwent met haar uitstekende kookkunsten. 

 

 b&b kamer

 

En niet zonder succes. Tripadvisor plaatste Ballinderry Guest House al in de top 25 van beste B&B’s in Zuid-Afrika. Je wordt er door de Vlaamse uitbaters met de glimlach ontvangen, verblijft er in mooie, ruime kamers en je kunt er relaxen op het zonnige terras bij – of in – het zwembad. Maar waar elke bezoeker vooral naar uitkijkt zijn de culinaire creaties van de gastvrouw.

 

 

 

 

“Hilde kookt in een inventieve fusion keuken die de authenticiteit van de regionale producten naar een hoger niveau brengt. The place to be voor levensgenieters en lekkerbekken.

 

 

Travel Cape town

In ons najaar staan de jacaranda’s in bloei !

 

Amerika heeft zijn legendarische Route66 van Chicago tot Los Angeles maar wist je dat de s’werelds langste wijnroute in Zuid-Afrika Route 62 is? Deze prachtige roadtrip, van Kaapstad tot Port Elizabeth, 850 km, is één van de mooiste routes van de Westkaap. Je rijdt er door opwindend natuurschoon op leuke weggetjes en brede lanen afgezoomd met jacaranca’s. De verscheiden en rijke flora, de imponerende bergen op de achtergrond en de prachtige vallei van de Breede rivier zorgen voor een zeer afwisselend landschap.

 

 

Cape townOmdat Robertson zich in dé wijnstreek bij uitstek situeert, kan ook de B&B prat gaan op een uitgelezen wijnkaart met ereplaatsen voor de landelijke productie. Wijn proeven is hier immers een must en heel leuk.  Het is echt de moeite waard om hier enkele wijnhuizen te bezoeken. Je wordt overal zeer hartelijk ontvangen. Bij Viljoensdrift kun je wijn proeven en lunchen combineren met een boottocht op de Breede Rivier. Ook leuk met kinderen. Eén ding is zeker, slow travel is hier de boodschap.  
(Lees hier meer over de wijn route rond Cape Town !)

 

“ De uitmuntende service, warm onthaal en passie van Luc en Hilde staan garant voor een onvergetelijk verblijf in de Kaapse wijnstreek. Pure verwennerij met verrukkelijk eten en heerlijke wijnen! ”

Marc en Isabelle

4 Disa Travel Tips :
  • Beste periode: september-oktober (lente) voor wie het liever nog niet té warm heeft. Beter wordt het van november tot maart, de echte zomermaanden, dan lopen de temperaturen op tot diep in de 30 graden.
  • Zeer aantrekkelijke bestemming door de zwakke Rand die het laatste halfjaar met ongeveer 25% is gedevalueerd.
  • B&B Ballinderry Guest House : met onze kwaliteitsstempel !

 

Wil je hier meer over weten ? Neem dan gerust contact met ons op:


Ook interessant voor jou : 


Bron teksten: interview Hilde| droomplekken.nl/  brochure Genieten dec 2010